Om Classic Parts

Originale reservedele til din klassiker Holder din klassiske Volkswagen i topform Bestilles hos din lokale Volkswagen forhandler

Fra Beetle til Corrado:
Din klassiske Volkswagen vil altid være i topform med vores Classic Parts. Volkswagen Classic Parts er originale reservedele som ikke længere er tilgængelige i det almindelige sortiment. Vi har omkring 60.000 forskellige reservedele til klassiske Volkswagen modeller på lager. Sortimentet bliver løbende udvidet med reproduktioner af populære reservedele. Med Volkswagen Classic Parts vil du altid kunne holde din Volkswagen kørende uanset alder.

Volkswagen Classic Parts.
Volkswagen Classic Parts som produktlinje blev introduceret i 1997. Ideen til konceptet er at kunne levere originale Volkswagen reservedele til klassiske Volkswagen modeller, som normalt ikke er tilgængelige

Fra ide til realitet.
Ideen opstod midt i 1990’erne. I 1995 overtog Volkswagen Museum fabrikkens sortiment af reservedele til klassiske modeller og brugte dette som grundlag for en bestand af dele til veteranbiler bygget af Volkswagen.

I de bedste hænder.
Sortimentet blev løbende udvidet, og udgåede dele blev tilføjet regelmæssigt. Dette projekt, blev grundlaget for Volkswagen Classic Parts, som blev lanceret den 1. oktober 1997. Classic Parts er et separat selskab i Volkswagen Group. Hovedkontoret ligger i Wolfsburg, hvor også den første Volkswagen fabrik blev grundlagt i 1938.

I Danmark importeres Classic Parts af Skandinavisk Motor Co. og forhandles gennem det danske Volkswagen forhandlernet.